pic0584

Trong không khí sôi nổi chào mừng ngày Quốc tế phụ nữ 8/3, PGS. TS. Phạm Văn Cương – Hiệu trưởng Trường Đại học Hải Phòng đã có buổi tiếp xúc thân mật các chuyên gia và giảng viên nước ngoài đang công tác, giảng dạy tại Trường.

Năm học 2015 – 2016, Trường Đại học Hải Phòng tiếp nhận 5 chuyên gia từ các tổ chức giáo dục của Mỹ, Nhật Bản và Đài Loan đến công tác. Là những giáo viên bản ngữ, các chuyên gia hỗ trợ giảng dạy ngôn ngữ đồng thời là cầu nối tiếp nhận, áp dụng các phương pháp giảng dạy hiện đại, góp phần nâng cao chất lượng đào tạo ngoại ngữ tại Trường. Nhân dịp này, Hiệu trưởng gửi lời chúc các chuyên gia sức khỏe, công tác thuận lợi, tiếp tục cống hiến cho sự nghiệp phát triển giáo dục và đào tạo của Nhà trường.

pic0584

pic0588

==================================================================================

Reception with foreign Experts, Lecturers, on International Women’s Day – March 8th, 2016

In the lively atmosphere of International Women’s Day, March 8th, Assoc. Prof., Dr. Pham Van Cuong – President of Hai Phong University gave a warm reception to the foreign Experts, Lecturers, who are teaching at Hai Phong University.

In the academic year 2015-2016, Hai Phong University has received five foreign experts from education organizations in America, Japan and Taiwan. Being native speakers, foreign experts are supporting foreign language teaching as well as being links to receive and apply modern teaching methods and contributing to the improvement of the quality of language training at Hai Phong University. On this occasion, the President sends to all the foreign Experts his wishes for good health, good teaching and a continuation of their contribution to the development of education and training at Hai Phong University.