Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
ht1

“Tôn sư trọng đạo” là truyền thống quý báu của người dân Việt Nam từ ngàn đời nay. Không chỉ đối với các thế hệ học sinh, sinh viên Việt Nam, đối với sinh viên nước ngoài đến học tập tại Trường Đại học Hải Phòng, ngoài kiến thức chuyên môn và các bài học thực tiễn, nét đẹp văn hóa ấy cũng được các em gìn giữ và phát huy.

ht1

Nhân ngày Hiến chương Nhà giáo Việt Nam 20/11, thay mặt cho các lưu học sinh đến từ Lào, Trung Quốc, Thái Lan đang học tập tại Trường, đại diện sinh viên đã gửi tới các thầy, cô Ban Giám hiệu Nhà trường những bó hoa tươi thắm và những lời chúc tốt đẹp nhất, đồng thời bày tỏ lòng biết ơn sâu sắc tới các thầy cô đã tận tình dìu dắt, chỉ bảo các em trong học tập cũng như cuộc sống.

20171114_094333

Là những sinh viên đến từ nhiều vùng khác nhau, cùng học tập dưới mái trường Đại học Hải Phòng, dù gặp phải nhiều khó khăn, bỡ ngỡ trong môi trường mới nhưng các em luôn cố gắng học tập, tích cực rèn luyện để đạt thành tích cao trong học tập, như một món quà tri ân gửi tới các thầy cô giáo.

20171114_094138

23574418_1609546705778626_789590186_n

================================================================================

Foreign students congratulated teachers on Vietnamese Teachers’ Day

“Respected moral venerated teacher” is the precious tradition of Vietnamese people for thousands years. These tradition and value are not only nurtured among generations of Vietnamese students, but they are also promoted by foreign students studying at Haiphong University, apart from professional knowledge and practical lessons.

On the occasion of Vietnamese Teacher’s Day, on behalf of foreign students from Laos, China, Thailand studying at Haiphong University, representatives of students have sent beautiful flowers and best wishes to the Managing Board, lecturers and expressed the sincere thanks for their guidance and support during study time at Haiphong University.

Students came from different regions, different countries study together under the roof of Haiphong University, despite difficulties and hardships in new learning environment, they always try their best in training and studying to achieve good results as a gift to the lecturers.

BÀI VIẾT CÙNG CHUYÊN MỤC