Buổi làm việc và ký kết Văn bản ghi nhớ hợp tác giữa Trường Đại học Hải Phòng và Trường Cao Đẳng Đào tạo Quốc tế Bắc Úc

bacau_8931

Ngày 26/9/2017, Đoàn đại biểu đến từ thành phố Darwin, Úc do ông Sean Mahoney – Hiệu trưởng Trường Cao đẳng Đào tạo Quốc tế Bắc Úc làm trưởng đoàn đến thăm và làm việc với Trường Đại học Hải Phòng; cùng đi có ông Brian O’Gallagher, Phó Tổng Giám đốc Hiệp hội Thương mại Bắc Úc và ông Thái Thanh Tùng -Chuyên viên đối ngoại, Bộ Thương mại, Doanh nghiệp và Cải cách Chính phủ Bắc Úc.

bacau_8913

Tiếp đón và làm việc với đoàn, về phía Trường Đại học Hải Phòng có PGS.TS Phạm Văn Cương – Bí thư Đảng uỷ, Hiệu trưởng và đại diện lãnh đạo các đơn vị Hợp tác & Đào tạo quốc tế, Phòng Đào tạo, cùng các cán bộ phòng Hợp tác & Đào tạo quốc tế.

bacau_8914

Buổi làm việc diễn ra trong không khí hợp tác, cởi mở. Lãnh đạo hai Trường đã trao đổi, bàn bạc các chương trình hợp tác và kí kết Văn bản ghi nhớ hợp tác trong đào tạo, trao đổi sinh viên, giảng viên.

bacau_8922

Thay mặt Đoàn đại biểu, ông Sean Mahoney chân thành cảm ơn sự đón tiếp nồng nhiệt của Trường Đại học Hải Phòng và mong muốn các hoạt động hợp tác giữa hai Trường sớm được triển khai và đạt kết quả tốt.

bacau_8918

Buổi làm việc diễn ra thành công tốt đẹp, mở ra nhiều triển vọng hợp tác giữa hai Trường cũng như tăng cường mối quan hệ hữu nghị giữa hai Quốc gia./.

bacau_8931

================================================================================

MOU signing ceremony between Haiphong University and International College of Advanced Education, Northern Territory of Australia

On September 26th 2017, the delegation from Darwin – Australia led by Mr. Sean Mahoney – Chief Executive Officer, International College of Advanced Education paid a working visit to Haiphong University, followed by Mr. Brian O’Gallagher, Deputy Chief Executive Officer, Chamber of Commerce, Northern Territory of Australia and Mr. Thai Thanh Tung, International Relations Officer, Department of Trade, Business and Innovation of Northern Territory of Australia.

Welcoming the delegation, from Haiphong University were Assoc. Prof., PhD. Pham Van Cuong – Secretary of the Party Committee, President and representatives of directors of the International Cooperation & Training Department, Training Department along with the staff of the International Cooperation & Training Department.

The meeting took place in an open and cooperative atmosphere. The leaders of the two education institutions have exchanged and discussed cooperative programs and signed memorandums of understanding in training and faculty and students exchange program.

On behalf of the delegation, Mr. Sean Mahoney sincerely thanked the warm welcome of Haiphong University and looked forward to implementing cooperation between the two education institutions to achieve good results.

The meeting was of great success, opening up many prospects for cooperation between the two universities as well as enhancing the friendship between the two countries.