hk0010up

Sáng ngày 19/5/2016 tại Phòng Hội thảo nhà A6, Phòng Hợp tác và Đào tạo quốc tế đã tổ chức bế giảng khóa học và trao chứng chỉ cho 17 sinh viên trường Hoa Kiều theo học Tiếng Việt tại Trường Đại học Hải Phòng.

Sau ba tháng học tập tại Trường, dưới sự dẫn dắt, dạy bảo tận tình của các thầy, cô giáo cùng sự nỗ lực, cố gắng học tập của bản thân mỗi sinh viên, 17 sinh viên trường Hoa Kiều đã kết thúc khóa học với thành tích đáng khen ngợi. Thay mặt Phòng Hợp tác và Đào tạo Quốc tế, thầy Đỗ Như Sinh – Phó Trưởng phòng đã biểu dương thành tích học tập và trao chứng chỉ cho các sinh viên.

Trong niềm vui, niềm xúc động, sinh viên Hoàng Văn Bưu – lớp trưởng, đại diện cho các sinh viên phát biểu, bày tỏ lòng biết ơn sâu sắc tới Ban giám hiệu Nhà trường cùng toàn thể các thầy, cô giáo đã nhiệt tình, tận tâm truyền đạt những kiến thức và kinh nghiệm quý báu cho các em trong suốt quá trình học.

Những thành công mà sinh viên đạt được sau khi tham gia các khóa học tại Trường là động lực, là nguồn động viên to lớn đối với những người làm công tác giảng dạy và là mục tiêu mà Trường Đại học Hải Phòng luôn hướng đến, góp phần tăng cường quan hệ hữu nghị, hợp tác giữa Nhà trường và các đối tác.

hk0008up

hk0010up

The Closing Ceremony and Certificate Award to Students of Guangxi Overseas Chinese School

In the morning of May 19th 2016, at the Conference Room of Building A6, the Department of International Cooperation and Training held the closing ceremony and awarded certificates to 17 students from Guangxi Overseas Chinese School taking Vietnamese Language Course at Haiphong University.

After three months studying, with the enthusiasm and dedication of the lecturers as well as the continuous effort and hard work of the students, 17 students from Guangxi Overseas Chinese School have finished the course with successful results. On behalf of the Department of International Cooperation and Training, Mr. Do Nhu Sinh – Vice Director praised the students for their outstanding achievements and awarded the certificate to them.

In the emotional and joyful atmosphere of the ceremony, on behalf of the whole class, Huang Wen Biao – Class Monitor expressed his deepest gratitude to the Executive Board of the University and all the lecturers for their great support and devotion in passing valuable knowledge and experience to the students during the course.

The success that students achieved after the courses at the University becomes a source of motivation and encouragement for all the teaching and supporting staffs at the University and it is also the aim that Haiphong University is heading towards, contributing to strengthening the friendship and cooperation between the University and partners.