up9996

Ngày 14/6/2016 tại Phòng Nghe nhìn nhà A3, Phòng Hợp tác và Đào tạo quốc tế đã tổ chức bế giảng khóa học và trao chứng chỉ cho 27 sinh viên Học viện Sư phạm dân tộc Quảng Tây, Trung Quốc học tiếng Việt tại trường Đại học Hải Phòng.

Sau 10 tháng học tập tại Trường, dưới sự dạy dỗ, quan tâm, động viên của các thầy cô giáo cùng sự nỗ lực, phấn đấu vươn lên trong học tập, các sinh viên đã đạt được những thành tích đáng khen ngợi, có thể sử dụng tốt tiếng Việt, am hiểu đất nước, con người, văn hóa Việt Nam.

Thay mặt Phòng Hợp tác và Đào tạo Quốc tế, thầy Đỗ Như Sinh – Phó Trưởng phòng đã biểu dương thành tích học tập và trao chứng chỉ cho các sinh viên. Trong niềm hân hoan, niềm xúc động của buổi bế giảng, sinh viên Vi Thu Khuê – lớp trưởng, đại diện cho các sinh viên gửi những bó hoa tươi thắm và lời cảm ơn sâu sắc nhất đến Ban giám hiệu Nhà trường cùng toàn thể các thầy cô giáo đã không quản ngại khó khăn, vất vả để tạo nên môi trường học tập và rèn luyện tốt nhất cho sinh viên.

Những thành công, sự tự tin mà sinh viên đạt được sau thời gian học tập và rèn luyện tại trường Đại học Hải Phòng góp phần khẳng định chất lượng đào tạo, uy tín của Nhà trường, làm tăng cường mối quan hệ hữu nghị hợp tác giữa trường Đại học Hải Phòng và Học viện Sư phạm dân tộc Quảng Tây, Trung Quốc.

——————————————————————————————————————–

The Closing Ceremony and Certificate Award to Students of Guangxi Normal University for Nationalities, China

On June 14th 2016, at Multimedia Room of A3 Building, Department of International Cooperation and Training held the closing ceremony and certificate award to 27 students of Guangxi Normal University for Nationalities, China attending Vietnamese Language course at Haiphong University.

After 10 months studying, with the care, support of the teachers and the effort of the students, they have gained great achievements, having a thorough knowledge of Vietnamese language as well as people, culture and country of Vietnam.

On behalf of Department of International Cooperation and Training, Mr. Do Nhu Sinh – Vice Director praised the students for their outstanding achievements and awarded the certificates to them.

In the emotional and joyful atmosphere of the ceremony, Wei Qiu Kui – class monitor, represented for the students sending beautiful flowers and deepest thanks to the Managing Board of the University and to all the teachers who have devoted their time and effort to create the best learning environment to the students regardless of difficulties and toughness.

The success and self-confidence that students achieved after the course at Haiphong University contribute to assuring the training quality and prestige of the University, and enhancing the friendship and cooperation between Haiphong University and Guangxi Normal University for Nationalities.

up9996

up0003