w0698

Sáng ngày 31/5/2016, tại Hội trường B10 Phòng Hợp tác và Đào tạo quốc tế tổ chức bế giảng lớp Tiếng Việt và Văn hóa Việt Nam cho 32 sinh viên Trường Đại học Walailak, Thái Lan. Tham dự buổi bế giảng có TS. Nguyễn Thị Minh Loan – Trưởng phòng Phòng hợp tác và đào tạo quốc tế, các thầy cô quản lý, 32 sinh viên Trường Đại học Walailak và các em sinh viên của Nhà trường tham gia hỗ trợ sinh viên Thái Lan.

Mở đầu buổi bế giảng, Cô Phạm Thu Hiền, giáo viên chủ nhiệm báo cáo kết quả đào tạo khóa học. Với sự cố gắng, nỗ lực của bản thân các em sinh viên, sự giúp đỡ của các bạn sinh viên Việt Nam và sự giảng dạy, quan tâm của các thầy cô giáo, khóa học đã kết thúc thành công với 07 sinh viên đạt loại Giỏi, 11 sinh viên đạt loại Khá.

Trong không khí xúc động của buổi lễ chia tay, sinh viên Thatsawan Dampaen phát biểu cảm ơn các thầy cô đã tận tâm giúp đỡ, nhiệt tình giảng dạy và truyền đạt kiến thức, cảm ơn các bạn sinh viên Việt Nam nhiệt tình hỗ trợ  suốt quá trình học tập tại Trường.

TS. Nguyễn Thị Minh Loan – Trưởng phòng và thầy Đỗ Như Sinh – Phó trưởng phòng thay mặt cho các thầy cô trao chứng chỉ học tập, giấy khen cho các em sinh viên có thành tích học tập và rèn luyện tốt, đồng thời nhắn nhủ các em sinh viên tiếp tục cố gắng để đạt kết quả cao hơn nữa.

Sự thành công của khóa học tiếp tục khẳng định Trường Đại học Hải Phòng là một địa chỉ đào tạo sinh viên nước ngoài chất lượng tốt, góp phần củng cố quan hệ hợp tác đào tạo giữa Trường Đại học Hải Phòng và Trường Đại học Walailak.

———————————————————————————————————————

In the morning of May 31st 2016, at the meeting hall of building B10, the Department of International Cooperation and Training held the closing ceremony for the 32 students of Walailak University, Thailand who were attending the internship course in Vietnamese Language and Culture. Attending the ceremony were Dr. Nguyen Thi Minh Loan – Director of the Department of International Cooperation and Training, managing teachers, 32 students of Walailak University and the Vietnamese students who have supported the Thai students during the time they were here.
Opening the ceremony, Ms. Pham Thu Hien, the teacher in charge, reported the results of the training course. With the great effort of each Thai student, the help of Vietnamese students and the care and support of teachers, the course gained great results with 7 students achieving an Excellent ranking, 11 students achieving a Good ranking, and 14 students achieving Satisfactory ranking. None of them were classified as Below Satisfactory.

In the emotional atmosphere of the ceremony, on behalf of the whole class, Thatsawan Dampaen expressed her sincere thanks to the teachers for their devotion and dedication in teaching and to the Vietnamese students for their enthusiastic support during their time at Haiphong University

On behalf of the teaching staff at Haiphong University, Dr. Nguyen Thi Minh Loan – Director, and Mr. Do Nhu Sinh – Vice-Director awarded certificates of achievement and certificates of award to students gaining excellent results in studying and training and reminded students to try their best to achieve higher results.

The success of the course affirms that Haiphong University is a good training center for foreign students and contributes to strengthening the cooperative relationship between Haiphong University and Walailak University.

Một số hình ảnh trong buổi bế giảng/Images for closing ceremony

w0683

w0670